Skip to main content

Systeembeheer

Een goed en regelmatig systeembeheer zorgt er voor dat u kunt rekenen op een goed werkende en solide ICT omgeving . Door tijdig in te spelen op aankomende problemen, nieuwe wensen of een wisselende situatie kunt u tijdrovende en daardoor dure kopzorgen vermijden. Uw ICT omgeving is zonder twijfel de achillespees van uw bedrijf. Nog maar weinig zelfstandigen zullen zonder een computer hun bedrijf kunnen runnen. 

Maar wat doet u bij problemen?

Computer technologie blijkt zo complex dat een zelfstandige dat meestal niet alleen de baas kan. De winkel of administratie laat het afweten, vele andere ICT-bedrijven richten zich niet op éénpitters of zijn gewoon te duur in hun dienstverlening, maar u kunt ook geen drie dagen wachten op het wizzkid neefje.

Is automatisering ook uw achillespees?

Wij bieden u een aantal oplossingen van het plaatsen van nieuwe softwareversies en virusprotectie, tot het uitwerken van een degelijke back-up procedure. Ook is er de mogelijkheid om een inventarisatie van uw huidige systeem te laten uitvoeren waarop dan een plan voor de toekomst gemaakt kan worden.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen of problemen.